FreeStyle Libre 2

FreeStyle Libre 2 verkrijgbaar vanaf 4 december 2020

Op de juiste hulpmiddelen moet u altijd kunnen rekenen. Daarom is Boeren Medical continu op zoek naar vernieuwende producten en diensten die uw kwaliteit van leven verbeteren.


Wilt u meer weten over FreeStyle Libre 3? Lees meer


Vergoedingscriteria FreeStyle Libre 2 | Flash Glucose Monitoring

De conclusie van het Zorginstituur Nederland is dat een Flash Glucose Monitoringsysteem een geschikt hulpmiddel is voor de volgende mensen:

Uw behandelaar stelt vast of FreeStyle Libre 2 een passend hulpmiddel voor u is en of u daarmee recht heeft op vergoeding vanuit de basisverzekering*. Als u aanspraak maakt op de inzet van Freestyle Libre 2, is dit voor maximaal 12 maanden. Na die periode zal er,
op basis van de nog op te stellen criteria, worden getoetst of de inzet van FreeStyle Libre 2 wordt voortgezet. Hoeveel sensoren en teststrips er precies vergoed worden, is afhankelijk van uw zorgverzekeraar. 

Interesse in FreeStyle Libre 2?

Vul onderstaand interesseformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ja, ik heb interesse in FreeStyle Libre 2

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Flash Glucose Monitoring

Op de juiste hulpmiddelen moet u altijd kunnen rekenen. Daarom is Boeren Medical continu op zoek naar vernieuwende producten en diensten die uw kwaliteit van leven verbeteren. FreeStyle Libre 2 is vanaf 4 december 2020 verkrijgbaar.

Heeft u hulp nodig?

Wij helpen u graag persoonlijk. Voor veelgestelde vragen klik hier. Daarnaast kunt u ook uw vraag stellen aan een van onze zorgprofessionals door te bellen naar 0800-099 66 40 (gratis) of klik hier om een e-mail te sturen met uw naam en telefoonnummer. Wij bellen u dan zo spoedig mogelijk terug.

Disclaimer: Afhankelijk van de afspraken die zijn gemaakt tussen u en uw zorgverzekeraar komt u voor FreeStyle Libre 2 in aanmerking.