Kwaliteit en veiligheid

Wanneer u medische hulpmiddelen nodig heeft, mag u rekenen op de beste kwaliteit. Niet alleen de producten die wij leveren moeten aan de hoogste standaarden voldoen, maar ook onze dienstverlening en de manier waarop wij omgaan met uw persoonlijke gegevens. 


Continu verbeteren met uw mening


Wij zijn gedreven om op alle fronten de best mogelijke kwaliteit naar volle tevredenheid van onze klanten en relaties te leveren. Daarom vinden wij uw mening over onze dienstverlening zo belangrijk. We doen al jaren continu onderzoek naar de tevredenheid van onze klanten zodat we leren waar u blij van wordt of juist niet. Dit geeft ons steeds opnieuw de juiste inzichten om blijvend te verbeteren zodat u de beste kwaliteit in service en kennis ervaart.


Wij beschermen uw privacy

Omdat wij bijzondere persoonsgegevens van u verwerken, vinden wij het uiterst belangrijk dat wij hier zorgvuldig mee omgaan en ze goed beschermen. In onze privacyverklaring leggen wij u uit welke gegevens wij precies verwerken, wat wij met deze gegevens doen, hoe lang we uw gegevens bewaren en waarom wij cookies op onze website gebruiken. Ook geven wij u inzicht in uw rechten met betrekking tot het gebruik van uw gegevens.


Certificaten en wet- en regelgeving


Boeren Medical is onderdeel van Bosman en is ISO 9001 gecertificeerd, wat wil zeggen dat onze interne processen op orde zijn. Daarnaast zijn we gecertificeerd door de Stichting Erkenningsregeling voor leveranciers van Medische Hulpmiddelen (SEMH) en werken wij volgens de Gedragscode Medische Hulpmiddelen (GMH). Het verwerken van uw persoonlijke gegevens doen wij volledig volgens de AVG (Algemene Verordening Gegevensverwerking).