CGM per 1 januari 2021 verkrijgbaar via Boeren Medical

8 december 2020

CGM per 1 januari 2021 verkrijgbaar


Glucosesensoren, transmitters en receivers zijn vanaf 1 januari 2021 verkrijgbaar via Boeren Medical. Voorheen ontving u deze middelen via het ziekenhuis. Aangezien uw vergoeding voor sensoren vanaf deze datum niet meer uit het ziekenhuisbudget komt maar in het basispakket van uw zorgverzekering valt, kunt u met ingang van het nieuwe jaar voor ál uw diabeteshulpmiddelen terecht bij uw vertrouwde leverancier. Dat betekent dus minder pakjes, minder bestelmomenten en meer gemak. Hier hoeft u niets voor te doen; uw voorschrijver is op de hoogte van deze verandering en zal u verwijzen naar Boeren Medical. Wij regelen automatisch de declaratie bij uw zorgverzekeraar. Komt u vanaf nu in aanmerking? Lees meer