Zilveren Kruis vergoeding per 2021

Zilveren Kruis vergoeding 2021

Per 1 januari 2021 is het niet langer mogelijk om uw hulpmiddelen via uw apotheek vergoed te krijgen bij Zilveren Kruis en haar labels: Interpolis, FBTO, De Friesland, One Underwriting Health en Achmea zorgverzekeringen. Uiteraard kunt u nog steeds rechtstreeks bij ons terecht*! Boeren Medical heeft namelijk contracten met álle zorgverzekeraars en kan al uw hulpmiddelen leveren op het gebied van diabetes-, stoma-, incontinentie-, wondzorg en drinkvoeding. Zo heeft u een centraal punt voor het snel bestellen van uw materialen.

*Verzekerden met een ZieZo Basis polis en ZieZo Selectief polis en voor verzekerden van Interpolis met een ZorgCompact polis zijn uitgesloten van vergoeding voor pomphulpmiddelen. Uiteraard kunt u bij deze polissen bij ons wél terecht voor teststrips, lancetten, prikpennen, bloedglucosemeters, pennaalden, Flash Glucose Monitoring hulpmiddelen, Continu Glucose Monitoring hulpmiddelen.

 

Hoe kan ik klant worden?

Vul onderstaand overstapformulier in om uzelf te registreren als klant. Wij nemen binnen enkele werkdagen contact met u op om uw registratie compleet te maken.

 

Hulp nodig?

Wij helpen u graag persoonlijk. Stel uw vraag aan een van onze zorgprofessionals door te bellen naar 0800-099 66 40 (gratis) of klik hier om een e-mail te sturen met uw naam en telefoonnummer. Wij bellen u dan zo spoedig mogelijk terug.

Waarom Boeren Medical

 • Kies zelf uw manier van bestellen
  Online, telefonisch of via de periodieke bestelservice

 • Uw hulpmiddelen snel in huis
  Vóór 21.00 uur besteld op een werkdag, de volgende werkdag in huis.

 • Rechtstreekse facturering aan zorgverzekeraar
  Wij leveren voor alle zorgverzekeraars en factureren direct aan uw zorgverzekeraar.

 • Gespecialiseerd verpleegkundigenteam
  Voor advies en vragen over (het gebruik van) uw hulpmiddelen.

Overstappen naar Boeren Medical

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.