Nieuw! Pompen en sensoren vergelijken

29 maart 2022

Maak een onderbouwde keuze voor uw diabetestechnologie met behulp van de Productvergelijker op onze kenniswebsite Diabetesexperts.nl. Tegenwoordig zijn er veel verschillende opties en functionaliteiten waar u uit kunt kiezen voor uw pomp of sensor. Niet gek dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom hebben onze diabetesexperts een Productvergelijker ontwikkeld.

Met deze nieuwe, handige online tool maakt u samen met uw behandelaar een weloverwogen keuze en kunt u:

✔ Tot drie producten met elkaar vergelijken.

✔ Alle specificaties zien in 1 overzicht.

✔ Alleen de verschillen aanvinken.

✔ De vergelijking downloaden.

Hoe werkt het? Vink aan welke producten u met elkaar wilt vergelijken en kies voor ‘Nu vergelijken’

Vergelijk nu

Heeft u een vraag, suggestie of opmerking over pompen of sensoren? Laat het onze diabetesexperts weten en vul het contactformulier in. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een 1 op 1-tje, dan beantwoordt één van onze experts uw vraag.