Ook in 2022 hebben wij contracten met álle zorgverzekeraars

15 december 2021

Ook in 2022 hebben wij contracten met álle zorgverzekeraars en daarom kunnen wij de vergoedbare hulpmiddelen direct voor u declareren. Hieronder vindt u een overzicht van alle zorgverzekeraars en hun labels. Alle afspraken en regels die een zorgverzekeraar heeft gelden ook voor hun zorgverzekeringslabels.

* Het is niet langer mogelijk om uw hulpmiddelen via uw apotheek vergoed te krijgen indien u verzekerd bent bij Zilveren Kruis of een van haar labels. Uiteraard kunt u nog steeds rechtstreeks bij ons terecht! Verzekerden met een ZieZo Basis polis en ZieZo Selectief polis en verzekerden van Interpolis met een ZorgCompact polis zijn uitgesloten van vergoeding voor pomphulpmiddelen. Uiteraard kunt u bij deze polissen bij ons wél terecht voor teststrips, lancetten, prikpennen, bloedglucosemeters, pennaalden, Flash Glucose Monitoring hulpmiddelen, Continu Glucose Monitoring hulpmiddelen.

Heeft u een vraag?
Wij helpen u graag persoonlijk. U kunt uw vraag stellen aan een van onze zorgprofessionals door te bellen naar +31 800 099 6640 (gratis) of door een e-mail te sturen met uw naam en telefoonnummer naar info@boerenmedical.nl. Wij bellen of mailen u dan zo spoedig mogelijk terug.