Vragen over Corona

6 oktober 2020

Vanwege het coronavirus krijgen wij veel vragen die betrekking hebben op onze dienstverlening. Wij merken dat klanten zich zorgen maken over de (toekomstige) beschikbaarheid van hun medische hulpmiddelen. Wij begrijpen deze bezorgdheid, maar u hoeft zich geen zorgen te maken. Wij hebben maatregelen getroffen en beschikken over ruim voldoende voorraad; extra bestellen is dus niet nodig.

Klik hier voor de veelgestelde vragen en antwoorden

Bereikbaarheid
Wij krijgen momenteel veel telefoontjes van klanten die vragen hebben vanwege het coronavirus. Dit kan betekenen dat u mogelijk wat langer moet wachten voordat u een van onze medewerkers aan de telefoon krijgt. Dat vinden wij vervelend, waarvoor onze excuses. Wij hopen op uw begrip.

Huisbezoeken
Wij blijven u thuis bezoeken. Wel nemen we vooraf contact op om te bespreken hoe het is met uw gezondheid (conform de richtlijnen van het RIVM). Indien wij u niet kunnen bezoeken, dan bellen we u om te helpen en zoeken we samen een passende oplossing.

Voorzorgsmaatregelen coronavirus
Om besmettingen met het coronavirus zoveel als mogelijk te voorkomen, is een zorgvuldige aanpak van groot belang. Wij hanteren daarom protocollen volgend op de richtlijnen van het RIVM. De veiligheid en gezondheid van onze klanten, relaties en medewerkers staan voorop. Zonder de continuïteit van onze medische dienstverlening in gevaar te brengen. De juiste medische hulpmiddelen op de juiste tijd en plaats blijven leveren heeft immers onze allerhoogste prioriteit.