Bestel tijdig uw hulpmiddelen voor de feestdagen

16 december 2020

Tijdens de feestdagen hebben wij aangepaste openingstijden. Wij raden u aan om uw voorraad tijdig te controleren en bij te bestellen, zodat u niet zonder hulpmiddelen komt te zitten. Extra bestellen is niet nodig; wij hebben maatregelen getroffen en beschikken over ruim voldoende voorraad. Geef uw bestelling online door via Mijnboerenmedical of op werkdagen via telefoonnummer 0800-0996640 (gratis).
 
Openingstijden Klantenservice
Wij zijn elke werkdag bereikbaar van 8.30 tot 17.00 uur. Eerste kerstdag op vrijdag 25 december en nieuwjaarsdag op vrijdag 1 januari zijn wij gesloten. Op kerstavond en oudejaarsdag worden online bestellingen tot 17.30 uur verwerkt.

Bestel uw hulpmiddelen vóór Kerstmis
Om te voorkomen dat u zonder materialen komt te zitten, is ons advies om nog vóór de kerstdagen uw bestelling te plaatsen. Hierdoor weet u zeker dat u uw bestelling op tijd in huis heeft. Ook bij de pakketbezorger PostNL is het druk rondom de feestdagen. PostNL bezorgt op feestdagen geen pakketten. Een bestelling die u een dag voor de feestdag heeft geplaatst, wordt op z’n vroegst de dag na de feestdagen bezorgd. Als u op donderdag 24 december bestelt, heeft u uw bestelling dus niet eerder dan maandag 28 december in huis.

Wij wensen u fijne feestdagen!