Suikerziekte

Bij uzelf, uw kind of iemand anders in uw omgeving is mogelijk de diagnose suikerziekte gesteld. Gevoelens van schrik, boosheid en onzekerheid zijn heel normaal. Toch is er vaak ook opluchting, omdat u weet waar de klachten vandaan komen en het belangrijkste: suikerziekte kan tegenwoordig goed behandeld worden.

Wat is suikerziekte?
Maar wat is suikerziekte precies, hoe ontstaat suikerziekte, welke soorten suikerziekte bestaan er en wat zijn de behandelingswijzen? Hoe kunt u suikerziekte helpen voorkomen? Boeren Medical helpt u graag een stukje op weg.

Mogelijke gevolgen van suikerziekte
Onder 'Lees meer over...' vindt u erg veel informatie over suikerziekte en de mogelijke gevolgen daarvan, zoals de invloed die suikerziekte kan hebben op bijvoorbeeld uw gewicht, cholesterol, bloeddruk, nieren, ogen, huid en voeten. Ook vindt u hier allerlei tips over bijvoorbeeld beweging, alcoholgebruik, op reis met suikerziekte en een goede zelfcontrole. En er staan nog veel meer interessante onderwerpen beschreven die u kunnen helpen als u suikerziekte heeft. Neemt u bij enige twijfel over mogelijke complicaties als gevolg van uw suikerziekte altijd contact op met uw behandelaar.

BMagazine
Boeren Medical geeft BMagazine uit, een leuk en informatief kwartaalmagazine dat geheel gratis verspreid wordt onder al onze relaties. Aangezien het een magazine is voor suikerziektepatiënten proberen we er elk kwartaal weer een aantal interessante en actuele onderwerpen in te plaatsen die suikerziekte- of zorggerelateerd zijn, zoals het laatste nieuws en interessante producten of bijeenkomsten. Daarnaast staat het vol met leuke trends, recepten, uitgaanstips en nog veel meer!

Woordenboek
Ook heeft Boeren Medical een handig online suikerziekte woordenboek voor u samengesteld. Op deze pagina vindt u een overzicht van veelgebruikte woorden die met suikerziekte te maken hebben.