Klant worden

Als u kiest voor Boeren Medical, dan kiest u voor een leverancier die er samen met u en uw behandelaar voor zorgt dat u de best mogelijke zorg krijgt. Bestellen bij Boeren Medical biedt u veel praktische voordelen: 

 • Kies zelf uw manier van bestellen
  Online, telefonisch of via de periodieke bestelservice 
 • Uw hulpmiddelen snel in huis
  Op werkdagen vóór 17.00 uur telefonisch besteld of vóór 21.00 uur online besteld, de volgende dag in huis.
 • Rechtstreekse facturering aan zorgverzekeraar
  Wij zorgen voor de declaratie van uw hulpmiddelen bij de zorgverzekeraar.
 • Gratis serviceartikelen
  Speciaal voor u als diabetespatiënt heeft Boeren Medical handige serviceartikelen die wij gratis meeleveren met uw hulpmiddelen.
 • Gespecialiseerd verpleegkundigenteam
  Voor advies en vragen over (het gebruik van) uw hulpmiddelen.
 • Uw hulpmiddelen bezorgen of afhalen
  U kunt uw hulpmiddelen laten bezorgen op ieder gewenst adres in Nederland. U kunt er ook voor kiezen het pakket af te halen bij een van de 2.000 PostNL-afhaallocaties. 

Kwaliteitsgarantie

Wij stellen bij Bosman hoge kwaliteitseisen aan onze werkwijze, interne processen en ontwikkeling van onze medewerkers. Dit blijkt ook uit onze ISO-certificering (9001) en erkenning door de Stichting Erkenningsregeling voor leveranciers van Medische Hulpmiddelen.  

Hoe kan ik klant worden?

Als u besluit klant te willen worden van Boeren Medical, dan kan dat op drie manieren: 

 • U maakt een account aan op www.MijnBoerenMedical.nl. U wordt dan automatisch klant van Bosman en kunt direct uw diabetes-/ stoma-/ incontinentiematerialen online bestellen.
 • U belt naar onze klantenservice op 0800-0662. 

Na ontvangst van uw gegevens nemen wij contact met u op om een persoonlijk hulpmiddelenzorgplan op te stellen. Op basis van dit zorgplan en een machtiging van uw behandelend arts of verpleegkundige kunnen wij al uw declaraties verzorgen; u hoeft dus nergens naar om te kijken. Bosman verwelkomt u graag als klant om samen met u en uw behandelaar te zorgen voor de best mogelijke zorg voor u!