VGZ

Zorgververzekeraar VGZ kiest Boeren Medical!
De zorgverzekeraar VGZ heeft Boeren Medical gekozen als diabetesleverancier van diabeteshulpmiddelen. Er heeft een uitgebreide selectie plaatsgevonden onder toonaangevende diabetesleveranciers. VGZ heeft bij de beoordeling gekeken naar de prijs/kwaliteit verhouding, het assortiment, de innovatie, de service en klantvriendelijkheid. Boeren Medical is op basis van deze selectiecriteria gekozen tot de voorkeursleverancier van VGZ.

Insulinepompgebruikers & zelfcontrolehulpmiddelen 
Alle insulinepompaanvragen worden door Boeren Medical behandeld en geleverd. Alle insulinepomptoebehoren voor VGZ verzekerden worden voortaan geleverd door een van de vier voorkeursleveranciers, waar Boeren Medical er een van is. Dit houdt in dat alle VGZ verzekerden minder aanspreekpunten hebben  voor al hun aanvragen en bestellingen met betrekking tot hun insulinepomp, insulinepomptoebehoren en zelfcontrolehulpmiddelen.

Diabeteshulpmiddelen (voor eigen kosten)
 
Voor VGZ verzekerden hanteert Boeren Medical de laagste prijzen van Nederland, speciaal voor hen die zelf hun diabeteshulpmiddelen moeten betalen. 

Diabeteshulpmiddelen (vergoed door zorgverzekeraar) 
Voor de insulinegebruikers, die vaste klant zijn van Boeren Medical, is er een speciaal servicepakket samengesteld om hen nog beter en uitgebreider van dienst te kunnen zijn. Hierbij moet gedacht worden aan extra attenties, gratis batterij en gratis een tweede bloedglucosemeter. 


ADL - Hulpmiddelen 
Als VGZ verzekerde krijgt u maar liefst 20% korting op al onze ADL hulpmiddelen. 

kijk voor meer informatie op: 
www.vgzledenvoordeel.nl