Menzis

25% korting op al onze ADL hulpmiddelen* 

Bent u verzekerd bij Menzis? Maak dan nu gebruik van deze actie! Menzis verzekerden ontvangen maar liefst 25% korting op hun ADL hulpmiddelen bestelling. 

Klik op onderstaande link om het totaalassortiment ADL hulpmiddelen te bekijken en producten te bestellen. 

Bestel hier uw ADL hulpmiddelen! 

Boeren Medical heeft een uitgebreid assortiment ADL hulpmiddelen (ADL staat voor ‘Algemene Dagelijkse Levensverrichtingen’). Dit kunnen producten zijn die men nodig heeft, maar ook producten die het leven kunnen veraangenamen. Hierbij kan het gaan om aankleedhulpen, aangepast bestek of wandelstokken, maar ook om antislip openers, grijpers of vergrootglazen. 

Het kan zijn dat u, of iemand in uw omgeving hulpbehoevend is. Dit kan van tijdelijke aard zijn, bijvoorbeeld door een ongeluk, maar ook permanent door bijvoorbeeld het bereiken van een hoge leeftijd. 

Het gebruik van veiligheidsproducten in de badkamer kan dan ondersteuning bieden, door het plaatsen van een badrandbeugel op de badrand of een douchezitje in de douchecabine. 
Een rollator of wandelstok kan er weer voor zorgen dat u zelfstandig naar buiten kunt en wanneer u last heeft van tremoren kan verzwaard eetgerei voor u dè uitkomst zijn. 

Maar u hoeft natuurlijk niet hulpbehoevend te zijn om in de ADL webshop rond te kijken! Wellicht is die handige antislip potopener, verlengde schoenlepel of leeslampje met boekklem net iets voor u. Of doet u iemand anders er een plezier mee. 

Laat u verrassen door de veelzijdigheid van het ADL assortiment van Boeren Medical, 
dat uit meer dan 2.000 producten bestaat. Kijk voor meer informatie over de actie op onderstaande link 
Menzis ledenvoordeel


*Actievoorwaarden 
U ontvangt 25% korting op alle ADL hulpmiddelen, mits u bent verzekerd bij Menzis.
De 25% korting wordt verrekend, nadat u uw bestelling heeft geplaatst.