Over ons

Boeren Medical, in 1976 begonnen als ambitieus familiebedrijf door Paul en Marina Boeren, heeft inmiddels een gevestigde en gerenommeerde naam binnen de markt van diabetesspecialisten. Sinds 2017 valt Boeren Medical onder OneMed B.V.

Voor al uw diabeteshulpmiddelen
Wanneer u diabeteshulpmiddelen nodig heeft bent u bij Boeren Medical aan het juiste adres. Boeren Medical stelt hoge eisen aan de kwaliteit van haar producten en service. We beschikken over een breed en zeer gunstig geprijsd assortiment, maar ook staan uitstekende vakkennis, uitgebreide service, professionele dienstverlening en deskundig persoonlijk advies voorop. Hulpmiddelen die worden vergoed door uw zorgverzekeraar declareren wij rechtstreeks voor u. Hier heeft u dus geen omkijken naar. 

Gratis serviceproducten
Verantwoord omgaan met diabetes staat bij Boeren Medical hoog in het vaandel om op deze wijze het leven met diabetes zo aangenaam mogelijk te maken. Daarom biedt Boeren Medical haar klanten vele gratis serviceproducten, zoals handige dagboekjes om een beter diabeteszelfmanagement mogelijk te maken, maar tevens een gratis insulinepompverzekering tegen verlies en diefstal. Ook heeft Boeren Medical extra aandacht voor kinderen met diabetes, bijvoorbeeld middels het verstrekken van speciale kinderdagboekjes, motiverende diploma’s en bijbehorende medailles. 

Persoonlijk advies
De uitgebreide keuzemogelijkheden in diabeteshulpmiddelen maken het er voor de meeste mensen niet gemakkelijker op. Boeren Medical kan u hierin adviseren. Voor een vrijblijvend persoonlijk advies kunt u altijd contact met ons opnemen.

Maatwerk
Wij doen ons uiterste best om maatwerk te leveren. In onze advisering zijn uw wensen en persoonlijke situatie uiteraard het uitgangspunt. Ons enthousiaste verkoopteam en team van diabetesverpleegkundigen zullen uw vragen daarom te allen tijde met veel zorgvuldigheid behandelen en beantwoorden.

Gratis startpakket 
Artsen en diabetesverpleegkundigen kunnen nieuwe diabetespatiënten namens Boeren Medical een gratis startpakket aanbieden, mits de patiënt afhankelijk is van insuline en dus insuline moet spuiten. In dat geval wordt het startpakket namelijk vergoed door de zorgverzekeraar, evenals de meeste diabeteshulpmiddelen die de patiënt daaropvolgend zal moeten gebruiken. Voor tabletgebruikers kunnen het startpakket en bijvoorbeeld de tabletten die de patiënt moet gebruiken helaas niet gedeclareerd worden bij de zorgverzekeraar.

Onze startpakketten voor patienten bevatten standaard:

  • een bloedglucosemeter (incl. batterijen);
  • teststrips;
  • lancetten;
  • travelbox;
  • Vitility voetbalsem en Dextro Energy met kokertje;
  • en een handig dagboekje waarin de patiënt zijn of haar bloedglucoseuitslagen kan bijhouden. Het dagboekje biedt tevens de mogelijkheid voor het maken van grafieken.

Er zijn zowel startpakketten voor volwassenen als kinderen te verkrijgen.