PostNL staakt. Houd hier rekening mee en bestel tijdig uw hulpmiddelen!

PostNL staakt. Houd hier rekening mee en bestel tijdig uw hulpmiddelen!

PostNL staakt. Dat maakte PostNL vandaag bekend. Eerder vandaag werd er alleen nog maar gestaakt in Amsterdam en Katwijk, maar inmiddels hebben ook de medewerkers van Post NL in Wateringen, Utrecht en Zaandam het werk neergelegd. Het is nog onduidelijk in hoeverre de acties invloed zullen hebben op de bezorgingen. Wel wordt er verwacht dat de stakingen zich nog verder zullen uitbreiden. Aangezien ook Boeren Medical voor het bezorgen van de pakketten gebruikt maakt van de service van PostNL kunnen klanten van Boeren Medical hier mogelijk hinder van ondervinden. Wij adviseren al onze klanten daarom rekening te houden met een mogelijk langere levertijd en de nodige hulpmiddelen tijdig te bestellen.

 

Ondanks de staking doet Boeren Medical er alles aan om u van dienst te zijn! Tijdens de bestelling vragen wij u of u akkoord bent met het plakken van een sticker betreft medische artikelen. Deze sticker kan er voor zorgen dat uw bestelling op tijd aankomt.

Update: PostNL heeft een akkoord bereikt met de actievoerders. Alle pakketten worden zaterdag geleverd met uitzondering van Amsterdam-West, daar worden de overige pakketten uiterlijk maandag geleverd.