NIEUW: online bestellen was nog nooit zo gemakkelijk!

NIEUW: online bestellen was nog nooit zo gemakkelijk!

Vanaf nu kunt u zelf uw materialen bestellen in de nieuwe persoonlijke bestelomgeving mijnboerenmedical.nl of zich aanmelden voor de periodieke bestelservice, speciaal voor mobiel gebruik. 

Mijnboerenmedical.nl: bestel wanneer u wilt

Deze website vervangt de oude webshop, die vanaf 1 mei niet meer in gebruik zal zijn. Als wij uw  producten niet hoeven te declareren bij de zorgverzekeraar kunt u direct starten met winkelen. Wanneer wij de producten wel direct bij uw zorgverzekeraar declareren, dient u zich eenmalig te registreren. Vervolgens richten wij een profiel in met de producten die u gebruikt, in de juiste aantallen. Deze kunt u dan zelf bestellen op het moment dat het u uitkomt. Wanneer u voor 21:00 uur bestelt, bezorgen wij de producten de volgende werkdag thuis of op een ander gewenst adres in Nederland. Ga nu naar www.mijnboerenmedical.nl en u ervaar het bestelgemak op deze nieuwe, veilige webshop.

Herhaalbestellingen via uw mobiel

Wij hebben een nieuwe periodieke bestelservice ontwikkeld die ideaal is voor bestellen met de mobiele telefoon of tablet maar ook prima geschikt is voor een pc. Snel, simpel en veilig. Met deze nieuwe periodieke bestelservice bestelt u nooit meer te laat en hoeft u niet meer te bellen. Een week voor uw volgende levering ontvangt u van ons een linkje via SMS of e-mail naar een beveiligde bestelpagina die voor u is klaargezet. Daar controleert u de inhoud van de bestelling, kunt u de aantallen wijzigen en het bezorgadres en -datum kiezen. In drie snelle en eenvoudige stappen bevestigt u uw bestelling. Het enige wat u nodig heeft, is een internetverbinding.