Lokaal stempunt Mantelzorg bezoekt diabetesdeskundig bedrijf Boeren Medical

Lokaal stempunt Mantelzorg bezoekt diabetesdeskundig bedrijf Boeren Medical

Mantelzorgers uit de gemeente Gilze en Rijen hebben een bezoek gebracht aan Boeren Medical. Dit bedrijf heeft uitzonderlijk veel kennis op het gebied van diabetes en diabeteshulpmiddelen.

Na de verzorgde ontvangst van de deelnemers werd het programma vervolgd in het mooie auditorium. José Jacobs gaf een waardevolle presentatie over:

  • Wat is diabetes;
  • Welke soorten diabetes zijn er;
  • Welke verschijnselen kunnen aanleiding zijn voor diabetes;
  • Wat zijn de behandelmogelijkheden.

De onderwerpen werden uitvoerig toegelicht. Uiteraard volgde de nodige vragen die zeer deskundig werden beantwoord. De missie van Boeren Medical is mensen met diabetes het zo aangenaam mogelijk te maken. En het te voorzien van juiste kennis, innovatieve producten en goede service. Wij hebben het idee dat zij hier heel goed in slagen. Een nog grotere verrassing voor de aanwezigen was de presentatie van Freek van Buul over Vitility. Vitility is de handelsnaam voor een breed assortiment van handige hulpmiddelen. Een schat aan mogelijkheden op medisch gebied als ook om verder comfort te bieden aan Algemeen, Dagelijks Levensonderhoud (ADL) werd getoond en toegelicht. Inmiddels bestaat het assortiment uit 1500 artikelen en de aanwezigen konden de ah’s en de oh’s niet onderdrukken toen de handigheidjes voor het voetlicht werden gebracht. Een aantal van deze producten worden inmiddels verkocht in de Blokker filialen en de nieuwe Vitility webshop. Marly van Rooten, voorzitter Lokaal Stempunt Mantelzorg, bedankte na afloop José Jacobs en Freek van Buul voor hun gastvrije ontvangst en uitleg. Zij overhandigde hen een enveloppe die ten goede komt voor de Stichting DON (Diabetes Onderzoek Nederland) die door Boeren Medical wordt ondersteund.  Hierna was er weer tijd voor een hapje en drankje en werden de speciaal ingerichte kraampjes met allerlei producten druk bezocht. Er was hier heel veel belangstelling voor.

Met een voldaan gevoel en een schat aan informatie gingen de deelnemers weer huiswaarts. Boeren Medical, hartelijk dank voor deze mooi middag.

Bron: weekblad Gilze en Rijen - woensdag 1 oktober 2014

 

Algemeen (Twitter, facebook, RSS):

Deel dit artikel en volg onze nieuwsfeed: Twitter Facebook RSS