kwartaalattentie

Kwartaalattentie

Er ligt weer een nieuwe kwartaalattentie voor u klaar wanneer u uw kwartaalbestelling aan ons doorgeeft. Dit keer ontvangt u bij uw bestelling een paar uiterst comfortabele sokken (HighComfort Sock®), de handige Boeren Medical kalender voor 2014 en een zeer uitgebreide informatiebrochure van maar liefst 128 pagin's dik. Hierin vindt u alles over diabetes en de mogelijke gevolgen daarvan. Zo heeft u de meest belangrijke informatie over diabetes altijd bij de hand!

De HighComfort Sock®, wat is dat precies?
Het rimpelvrije en nagenoeg naadloze ontwerp in combinatie met de unieke structuur van de vezel met zilverionen en het fijnste Egyptisch katoen, zorgt voor een zeer comfortabele pasvorm, maar biedt ook uitstekende antibacteriële en vochtregulerende eigenschappen. Hiermee gaat de sok onder andere schimmels en een vervelende geur tegen. Door een gelijkmatige drukverdeling en minimale wrijving bij gevoelige zones zoals tenen, hiel en enkel werkt de sok preventief tegen huidirritaties, wondjes, infecties en ulceras. De HighComfort Sock® wordt daarom aanbevolen door artsen voor mensen met diabetes, artritis en gevoelige voeten.

De HighComfort Sock® is nu als introductieaanbieding verkrijgbaar bij Boeren Medical voor slechts €9,95 per paar (normaal €14,95).

NIEUW! Via www.boerenmedical.nl/kwartaalattentie kunt u te allen tijde de nieuwste kwartaalattenties bekijken.