Informatiedag - Wereld Diabetes Dag 16 november

Informatiedag - Wereld Diabetes Dag 16 november

In het kader van werelddiabetes dag hadden wij op 16 november een informatiedag. Het thema van deze dag was Insulinepomptherapie. Dankzij de grote opkomst en de medewerking van de insulinepompfabrikanten en diabetes- verpleegkundige Diny Brands (St. Anna ziekenhuis, Geldrop) was het een geslaagde dag. In de showroom van ons prachtig auditorium hadden we allemaal kraampjes staan, waar de Insulinepompfabrikanten  Roche, Medtronic, Animas en Ypsomed meer informatie gaven over hun insulinepompen. Verder kon men meer informatie krijgen over Boeren Medical en de handige producten van Vitility.

In het auditorium begon de dag met een lezing van Diny Brands. Diny Brands vertelde wat insulinepomptherapie is en wat er allemaal bij komt kijken, maar ook hoe het zich de laatste jaren ontwikkeld heeft. Daarna gaf elke pompfabrikant een presentatie over hun insulinepomp.

Alle foto's van de informatiedag zijn te bekijken op www.facebook.com/boerenmedical. Wilt u ook graag een keer bij een informatiedag aanwezig zijn, houdt dan onze agenda in de gaten.