Hoe de voedingsindustrie onze smaak verpest

Hoe de voedingsindustrie onze smaak verpest

Het antwoord op de diabetes- en obesitasepidemie? Zorg ervoor dat onze voeding zijn natuurlijke smaak terugkrijgt, zodat we weer leren proeven hoe ons eten hoort te smaken. Alleen, hoe krijgen we de voedingsindustrie zo ver?

Een zak chips die je tegen heug en meug tóch leegeet. Weggespoeld met een mierzoete frisdrank of industrieel gebrouwen biertje dat de dorst niet lest, maar alleen maar naar meer doet verlangen. Een machtig toetje dat je tegenstaat, maar toch zo onweerstaanbaar is dat je het weglepelt. In ons deel van de wereld kent bijna iedereen dat gekwelde gevoel van teveel rotzooi te hebben gegeten wel. De gevolgen zijn zichtbaar in de spiegel en op straat.

Lees het artikel

Boeren Medical is niet aansprakelijk voor de inhoud van bovenstaand artikel.

Deel dit artikel en volg onze nieuwsfeed: Twitter Facebook RSS