Boeren Medical verder onder vlag OneMed

Boeren Medical verder onder vlag OneMed

Boeren Medical verder onder vlag van OneMed

Na 40 jaar met veel plezier zorgvuldig bouwen, is Boeren Medical klaar voor de volgende stap en zal ons mooie familiebedrijf verdergaan onder de vlag van OneMed.

We kozen OneMed als nieuwe eigenaar omdat het een internationale groep bedrijven is met dezelfde visie op goede zorg en een hele prettige cultuur.

Als diabetesspecialist dien je voldoende groot te zijn om een breed assortiment kwaliteitsproducten met een uitstekend service-niveau aan te kunnen blijven bieden. We zijn ervan overtuigd dat we deze stap voor ons bedrijf en daarmee voor u als klant op het juiste moment zetten.

Wat merkt u van de overgang?

Als klant zult u weinig merken van de overgang, u blijft uw kwaliteitsproducten gebruiken en ontvangt dezelfde professionele service als u van ons gewend bent. De manier waarop Boeren Medical werkt, wordt volledig overgenomen en voortgezet. Onze naam, de telefoonnummers, websites, e-mailadressen; alles blijft hetzelfde. De bevlogenheid van Boeren Medical past juist goed binnen de cultuur van OneMed die zich kenmerkt als deskundig, betrokken en behulpzaam. OneMed richt zich daarbij op internationaal niveau op het verbeteren van zorguitkomsten tegen lagere kosten en op een maatschappelijk verantwoorde manier.