Boeren Medical opent nieuw pand

Boeren Medical opent nieuw pand

Door de enorme groei in de afgelopen jaren en om haar service nog meer te verbeteren is Boeren Medical verhuisd naar een unieke locatie waar zowel de patiënt als de professional nog beter geadviseerd kan worden.

De dienstverlening van Boeren Medical, zoals de klant van ons gewend is, qua bezorging, bestellen, declaraties e.d. blijft vanzelfsprekend ongewijzigd. 

In het weekend van 15 en 16 december heeft het gehele personeel, inclusief partners, zich ingezet om de verhuizing goed te laten verlopen. Een flinke klus, maar samen hebben wij dit voor elkaar gekregen, en wij zijn hierop dan ook ontzettend trots

Vanaf 17 december 2012 staan wij voor u klaar vanuit Hercules 22 (voorheen Spoelstraat), 5126 RK te Gilze.

Het nieuwe pand beschikt over een hypermodern auditorium waar onder andere trainingen, lezingen, congressen en symposia worden gehouden. Op donderdag 24 januari is het nieuwe pand geopend door Dave en Dennis Boeren, hierbij aanwezig waren Burgemeester Boelhouwer en Wethouder Dols van de gemeente Gilze en Rijen.

Begonnen als ambitieus familiebedrijf op 6 oktober 1976, heeft Boeren Medical zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een professionele organisatie op het gebied van diabeteshulpmiddelen, met inmiddels ruim 65 enthousiaste medewerkers. Daarbij zijn de bewezen kwaliteiten, doortastende dienstverlening, persoonlijke benadering, voortreffelijke vakkennis en hoogwaardige advisering de pijlers van het consistente succes.

Boeren Medical is ISO 9001 en SEMH Medische Speciaalzaken gecertificeerd.

Met ruim 30 jaar ervaring in de diabetesmarkt heeft Boeren Medical uitzonderlijk veel kennis. Het enthousiaste team van de afdeling klantenservice heeft zich gespecialiseerd in de persoonlijke begeleiding bij advies en afhandeling van de bestelling. In de advisering vormen de wensen en persoonlijke situatie van de klant het uitgangspunt.

De medewerkers van Boeren Medical werken bij de levering van diabeteshulpmiddelen volgens een helder en waterdicht concept, namelijk het Boeren Medical Commitment.

Hierin staat overzichtelijk en volledig vastgelegd wat zij voor de klanten doen en wat de klanten van Boeren Medical mogen verwachten. Boeren Medical is de klanten graag van dienst voor een eerlijk en betrouwbaar advies.