Boeren Medical levert Freestyle Libre

Boeren Medical levert Freestyle Libre

Als leverancier van diabetesmaterialen verlenen wij graag  een optimale service, uw wensen en persoonlijke situatie zijn hierbij het uitgangspunt. Voor u als diabetespatiënt hebben we dan ook goed nieuws: het Flash Glucose Monitoring-systeem FreeStyle Libre is vanaf nu verkrijgbaar bij Boeren Medical.

Met het Freestyle Libre-systeem van Abbott hoeft u niet langer routinematig vinger te prikken, maar kunt u zonder pijn en gedoe uw glusocewaarde controleren. Een pijnloze scan van slechts 1 seconde is al genoeg om uw glucose te controleren, zelfs door uw kleding heen.

Boeren Medical heeft een overeenkomst gesloten met Abbott voor de levering van FreeStyle Libre en verwacht op korte termijn de overeenkomsten met alle zorgverzekeraars af te kunnen sluiten. Bent u al gebruiker van het FreeStyle Libre-systeem en komt u in aanmerking voor vergoeding, dan hoeft u de kosten niet meer zelf voor te schieten en declareren wij uw sensoren en teststrips rechtstreeks bij uw zorgverzekeraar.

Heeft u interesse in FreeStyle Libre of bent u gebruiker van het systeem? Vul dan uw gegevens in op het contactformulier en wij bekijken de mogelijkheden voor u. Wij nemen binnen 3 werkdagen contact met u op.