Boeren Medical genomineerd voor Succes Award

Boeren Medical genomineerd voor Succes Award

Boeren Medical genomineerd voor Succes Award

GILZE - Boeren Medical BV uit Gilze is genomineerd voor dé ondernemersprijs van Nederland: De Nationale TV Succes Award. De Succes Award maakt onderdeel uit van het televisieprogramma De Succesfactor en is te zien op RTL7. In dit programma laten genomineerde bedrijven zien waarom zij zo succesvol zijn. 

Vorige week maakte de filmploeg van RTL7 opnames bij Boeren Medical aan de Hercules in Gilze. Bevlogen vertelde directeur Paul Boeren voor de camera’s hoe zijn bedrijf afgelopen 35 jaar uitgroeide tot een van de meest succesvolle medisch speciaalzaken van Nederland. Paul: “Met deze nominatie dingen we mee naar de titel ‘meest succesvolle ondernemer van Nederland’. En daar zijn we ontzettend trots op!”

Diabetes en hulpmiddelen

Ooit waren Paul en Marina Boeren kleine zelfstandigen. Tegenwoordig telt het bedrijf zo’n 75 medewerkers. Ze verkopen producten die het leven van diabetespatiënten, ouderen, gehandicapten en mensen met een beperking comfortabeler maakt. Zoals hulpmiddelen bij eten, drinken, aankleden en de dagelijkse verzorging. De producten zijn te bestellen via de webshop of af te halen bij de vestiging in Gilze.

Op de vraag waarom Boeren Medical de Succes Award verdient, zegt Paul Boeren: “Wij laten zien dat je met een positieve instelling, innovatie en kennis van zaken in een economisch moeilijker tijd succesvol kunt ondernemen. Ook in de medische branche.”

De Nationale Succes Award

Het televisieprogramma De Succesfactor besteedt aandacht aan de nationale ondernemersprijs De Succes Award. Volgens strenge criteria selecteert een vakjury topbedrijven. Deze bedrijven presenteren hun expertise en visie op hun toekomst. Eind 2013 kiest het Nederlandse TV-publiek uit de genomineerde bedrijven de winnaar. 

De uitzenddatum met Boeren Medical is op zondag 7 april om 12.55 uur bij RTL7 en terug te zien op  desuccessfactor.com

 

Directeur Paul Boeren praat met presentatrice Annemarie Bruning voor de camera