BM Informatiedag weer druk bezocht!

BM Informatiedag weer druk bezocht!

De BM Informatiedag van zaterdag 10 augustus jongstleden werd weer druk bezocht door klanten van Boeren Medical, maar ook geïnteresseerde familieleden en kennissen kwamen een kijkje nemen. Het thema was ‘Meten is weten’ en ging dus vooral over het belang van het regelmatig controleren van de bloedglucosewaarden. Tijdens de lezing kwamen vanuit het publiek weer interessante vragen en verhalen naar boven. Boeren Medical presenteerde ook haar nieuwe eigentijdse meters die vanaf oktober 2013 exclusief bij Boeren Medical verkrijgbaar zullen zijn. Er zijn drie verschillende varianten: de BM Diamond PRIMA, de BM Diamond VOICE en de BM Diamond MINI. Elke variant kent haar eigen specifieke kenmerken die de meter aantrekkelijk maken.  Zo beschikt de BM Diamond VOICE over spraakondersteuning voor blinden en slechtzienden en de supercompacte BM Diamond MINI over bluetooth. De nieuwe serie meters is zeer compleet, betrouwbaar, veilig en bovendien helemaal van deze tijd! Bezoekers met interesse in de nieuwe meters hadden de mogelijkheid dat op een speciaal formulier kenbaar te maken en zullen zo spoedig mogelijk nader geïnformeerd worden. Heeft u ook interesse in onze nieuwe bloedglucosemeters? Vraag dan de uitgebreide brochure aan via ons gratis servicenummer 0800 099 66 40. Een compleet overzicht van de mogelijkheden vindt u vanaf oktober 2013 op www.boerenmedical.nl.

Voor de allerkleinsten presenteerden we onze nieuwe BM kinder(service)producten, zoals het BM spelletjesboek en een kindvriendelijk dagboekje om de bloedglucosewaarden in bij te houden. Deze producten verstrekt Boeren Medical geheel gratis. In alle kinder(service)producten spelen onze eigen BM superhelden de hoofdrol. Dit zorgt voor een kleurrijk en speels geheel.

Afsluitend was er een spetterend optreden van de Gebroeders Ko. Zowel de bezoekers als het personeel van Boeren Medical deden enthousiast mee: jong en oud stond volop te swingen en er werd zelfs een polonaise gelopen. Kortom: een erg leuk einde van weer een druk bezochte BM Informatiedag. En men ging niet met lege handen naar huis: alle bezoekers mochten een goed gevulde goodie bag meenemen. Er was een aparte goodie bag voor volwassenen en kinderen samengesteld. Zo was de goodie bag voor de volwassen gevuld met een handout van de presentatie, een informatiebrochure van de BM Diamond bloedglucosemeters, een set speelkaarten en een Vitility ontkroner voor aardbeien en tomaten. De kinderen ontvingen een leuk spelletjesboek, stickervellen, een kleurplaat en potloodjes.

Wilt u ook een keer een BM Informatiedag bezoeken? De volgende BM Informatiedag vindt plaats op 2 november aanstaande. Het complete programma zal begin oktober in ons BMagazine en op onze website bekend worden gemaakt.

Voor foto’s van de BM Informatiedag van 10 augustus jongstleden kunt u kijken op onze eigen facebookpagina.

Bron: https://www.facebook.com/BoerenMedical