Belangrijk voor CZ verzekerden!

Belangrijk voor CZ verzekerden!

Uw zorgverzekeraar CZ heeft vanaf 1 januari 2014 gekozen voor een forse verlaging van de vergoedingsprijs, om zo de zorgpremie betaalbaar houden. Ook zijn er nog maar een beperkt aantal leveranciers gecontracteerd en natuurlijk zit Boeren Medical daar ook bij.  

Wat betekent dit voor u? 
Dit betekent dat niet alle merken/type diabeteshulpmiddelen meer in het assortiment zitten en dat het heel waarschijnlijk is dat u vanaf 1 januari 2014 een nieuwe bloedglucosemeter moet nemen. Boeren Medical kiest voor een zeer betrouwbare meter, de BM Diamond die in drie uitvoeringen en ieder in twee kleuren verkrijgbaar.

Wat kan Boeren Medical doen?
Deze maatregel van CZ kan ingrijpend voor u zijn. Maar u hoeft zich geen zorgen te maken. Wij zullen u graag helpen, omdat wij het leven van mensen met diabetes makkelijker willen maken. Wij willen altijd de beste service geven aan onze klanten en we willen alleen maar diabeteshulpmiddelen leveren met een hoge kwaliteit. 

Daarom hebben wij een drietal bloedglucosemeters geselecteerd die minstens de kwaliteit hebben die u gewend bent en daarbij hebben wij aan iedereen gedacht. Boeren Medical heeft nu een serie van bloedglucosemeters met een prachtig design genaamd BM Diamond Serie. De serie bestaat uit drie bloedglucosemeters de Prima, Mini en Voice.

  • De Prima is een eenvoudige meter met de meest herkenbare functies. 
  • De Mini is een zeer compacte meter en ideaal voor onderweg. Tevens heeft de mini heel veel connectie mogelijkheden, onder andere bluetooth, waardoor u eenvoudig alle data kunt delen.
  • De Voice is een Nederlands sprekende meter. Dit is ideaal voor mensen die niet meer goed kunnen zien. De bloedglucosemeter vertelt u precies wat u moet weten. 

De Voice is leverbaar vanaf januari en kan alleen besteld worden als deze voorgeschreven is door uw behandelaar.

Als u meer informatie wilt over de BM Diamond Serie? Klik dan hier.

Bent u een insulinepompgebruiker?
Als u een bloedsuikermeter gebruikt die gekoppeld is aan uw insulinepomp, dan behoud u uw insulinepomp en bloedglucosemeter.

Meer informatie?
Lees hier verder over CZ. Als u nog vragen heeft dan kunt u contact met ons opnemen via cz@boerenmedical.nl of bel 0800 099 66 40.