Diamondserie

Met de zeer betrouwbare en gebruiksvriendelijke BM Diamond bloed-glucosemeters heeft u maximale controle over uw diabetes.

Door de No Coding Technologie is coderen niet nodig en zijn ook codeerfouten verleden tijd. Een minimale hoeveelheid bloed (0,5 µl) is al voldoende voor een nauwkeurige test. Bovendien is de BM Diamond serie zeer eenvoudig in gebruik: plaats de strip, test, klaar! Het resultaat verschijnt binnen 5 seconden in een zeer helder scherm dat voorzien is van LCD Backlight. Dankzij LCD Backlight kunt u de gegevens altijd aflezen, bij nacht, maar ook bij felle zon overdag. 

Daarnaast zijn de BM Diamond bloedglucosemeters voorzien van de volgende praktische functies: registratie van bloed-glucosewaarden vóór en ná de maaltijd, 4 persoonlijke alarminstellingen, geheugen tot 450 testen met datum en tijd, weergave gemiddelde waarden (over 7/14/21/28/60/90 dagen) en u heeft mogelijkheid om gebruik te maken van alter-natieve prikplaatsen bij zelfcontrole (AST). 

Er zijn drie verschillende varianten: de BM Diamond PRIMA, de BM Diamond VOICE en de BM Diamond MINI. Elke variant kent haar eigen specifieke kenmerken die de meter aantrekkelijk maken. Alle meters zijn uitgevoerd in een strak modern design en verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit. En met de handige bijgeleverde opbergetui neem je de meter en toebehoren - zoals vingerprikapparaat, teststrips en lancetten - eenvoudig overal mee naartoe.

 

Algemene kenmerken 

 

BM DIAMOND PRIMA

BM DIAMOND 
VOICE

BM DIAMOND MINI

No Coding Technologie: geen codering vereist.

Minimale bloeddruppel nodig: 0,5 µl.

Resultaat binnen 5 seconden.

LCD Backlight: zeer helder scherm, zowel overdag als ‘s nachts.

Verhoogd contrast (zwart/wit).

Extra groot display.

 

Fraaie vormgeving: modern design in zwart of wit.

Indicatielampje bij teststripingang: ook probleemloos testen in het donker.

 

Uitwerpmechanisme teststrip: eenvoudig verwijderen van teststrip voor mensen met een verminderde handfunctie en zeer hygiënisch.

 

Tot 4 persoonlijke alarminstellingen mogelijk.

Geheugen tot 450 testen met datum en tijd.

Registratie van bloedglucosewaarden vóór en ná de maaltijd.

Weergave van gemiddelde waarden (over 7/14/21/28/60/90 dagen).

Mogelijkheid om gebruik te maken van alternatieve testplaatsen bij zelfcontrole (AST).

Spraakondersteuning voor mensen met geen of verminderd gezichtsvermogen (Nederlands- en Engelstalig): o.a. gesproken testresultaten en alarmeringen.

 

 

Zeer handzaam formaat ter grootte van een USB-stick: ideaal voor mensen met een actieve levensstijl.

 

 

Bluetooth-technologie: eenvoudig versturen van testresultaten en andere persoonlijke data naar een speciale (gratis) app op de telefoon of tablet met tevens de mogelijkheid om vanuit de app de meetresultaten per e-mail te versturen.