Salade sinaasappel en bleekselderij

Ingrediënten: (2 pers.)

  • 1/2 struik bleekselderij
  • 2 sinaasappels
  • 1 eetlepel citroensap
  • 3 eetlepels halfvolle yoghurt
  • 6 sprietjes bieslook
  • 4 olijven zonder pit

Voedingswaarde (per persoon)

  • Energie:80 kcal
  • Eiwitten:3 gr
  • Vetten:2 gr
  • Koolhydraten:10 gr

Bereidingstijd

15 min

Bereidingswijze

 

  1. Maak de bleekselderij schoon en snijdt de stengels in smalle boogjes
  2. Schil de sinaasappels dik en snijdt het vruchtvlees in blokjes, vang het sap op
  3. Maak van het sinaasappelsap met het citroensap, de yoghurt en wat peper een dressing
  4. Was het bieslook
  5. Snijd de olijven in plakjes
  6. Meng alles door elkaar en knip het bieslook er over