Kabeljauw met pesto roomsaus

Ingrediënten: (4 pers.)

  • 500 gr. kabeljauw
  • 20 gr. italiaanse kruiden
  • 12 plakjes parmaham
  • 2 el. olie
  • 3 el. pesto
  • 125 ml. slagroom
  • snufje peper & zout

Materialen

  • BBQ spiesen of sateprikkers

Bereidingstijd

5-10 min

Bereidingswijze

  1. Verdeel de kabeljauw in twaalf stukjes en bestrooi deze met peper en zout.
  2. Wentel de vis door de Italiaanse kruiden en wikkel ze in een plakje parmaham.
  3. Rijg de vispakketjes per drie op een spies en smeer ze in met olie
  4. Rooster de spiesen 5 minuten. En keer ze regelmatig om.
  5. Mix de pesto met de room in een steelpan-netje en verhit deze op het rooster boven de BBQ, onder af en toe roeren
Deel dit recept: Twitter Facebook
 

Uw recept tip

Heeft u zelf nog receptideeën of tips? Laat het ons weten.